Spelregels van Videoslots

Videoslots spelregels zijn niet erg lastig, wel is het zo dat iedere video slot weer met verschillende bonusfuncties komt. Zo is het handig om te weten hoe deze functies in elkaar steken alvorens je voor echt geld videoslots speelt. Bij ieder online casino vindt je deze spellen terug welke overigens ook gratis gespeeld kunnen worden. Wij hebben voor jou de functies allemaal even op rij gezet zodat je met meer kennis over de spellen voor echt geld of met bonus een gokje kan gaan wagen.

Videoslots

Wild Symbolen

Wild symbolen zijn er om als joker te dienen op videoslots. Deze kunnen andere symbolen vervangen op rollen van het betreffende video slot. Sommige symbolen als Bonus of Scatters zijn niet te vervangen.

Mystery Symbolen

De Mystery symbolen kunnen een bonusspel starten waarbij je verschillende prijzen kan winnen. De prijzen zijn bij iedere online videoslot weer verschillend en is altijd weer een verrassing.

Scatter Symbolen

Scatter symbolen kunnen gewoon op iedere plek van het spel terecht komen, zij hoeven niet perse op actieve winlijnen terecht te komen om een winst te geven (hiermee worden vaak free spins geactiveerd).

Click me Symbolen

Als je drie of meer van dit soort symbolen op rollen krijgt zal een leuk bonus spel gestart worden. Hierbij kan je kiezen uit verschillende kisten, geldzakken, eieren *ligt aan het thema van de video slot* en winsten eruit toveren.

Uitklappend Wild Symbool

Deze kan vaak alleen op de middelste rol tevoorschijn komen. Als je dan op de middelste rol in de middelste rij dit symbool krijgt zal het uitklappen als drie wild symbolen in één keer.

Sticky Win

Wanneer je een winst behaald zullen sommige symbolen blijven staan en rollen weer opnieuw gaan draaien. Een goed voorbeeld waarbij deze winsten aanwezig zijn is de Jack Hammer videoslot. Vermenigvuldiger Bij sommige videoslots is het mogelijk om met meerdere opeenvolgende winsten de vermenigvuldiger te activeren. Ook kan je vaak bij free spins de winsten ook vermenigvuldigt zien worden.

Free Falls

De free falls komen niet op veel slotmachines voor, wel is er de bekende Gonzos Quest die deze functie aanwezig hebt. Nadat je een winst pakt zullen symbolen exploderen en komen er nieuwe voor in de plek.

Free Spins

Free spins activeer je met scatters, het is afhankelijk van de videoslot zelf hoeveel free spins je wint. Zo kan je op sommige spellen zelfs 50 gratis draai beurten ontvangen!

Bonus Spel

Een bonus spel wordt gestart met bonus symbolen. Vaak door middel van drie symbolen op de rollen te krijgen op een actieve winstlijn. Het thema zal te maken hebben met het bonusspel dat gestart wordt, en vaak kunnen hier de hoogste winsten gewonnen worden.