Spelregels van Gokkasten

Spelregels van gokkasten zijn vaak erg eenvoudig, het is vaak alleen noodzakelijk op de knop "spin" of "bet max" te klikken om de rollen te laten draaien, als speler van gokkasten kun je verder niets doen om het spel te beinvloeden. Gokkasten bestaan vaak uit een basis- en bovenspel, bij het bovenspel kan je de grotere uitbetalingen winnen. De inzetten kunne varieren en beginnen bij 1, 5, 10, 20 tot wel 450 Euro per draai. Gokkasten spelregels kunnen altijd verschillen doordat veel gokkast spellen een ander thema, verschillende functies en andere bonus spellen aanwezig hebben. Het doel is wel altijd dat je met een online gokkast de combinaties maakt op de rollen. Vaak met een beneden en bovenspel. Boven worden de hogere inzetten gehanteerd terwijl je beneden met 1 winlijn speelt en een inzet van 1 munt. Als je meer munten gaat inzetten zullen meer winlijnen actief zijn en worden de rollen boven geactiveerd. Zelf kan je de keuze maken om beneden of boven te gaan spelen zodat er voor ieder wat wils is. Ben je een beginnend of gevorderde speler, het maakt allemaal niet uit.

Gokkast

Gokkasten betalen met iDeal

Het is belangrijk om veilige gokkasten online te spelen, ook als je de spelregels van gokkasten al kent is dit van belang. Je kan zo kiezen voor gokkasten met iDeal en zo verzekerd zijn van veilige geldtransacties op het Internet. Uiteraard kan je ook via andere wegen het geld op de gokkast krijgen. Paysafecards, Moneybookers Skrill, Telefoon of Creditcards zijn vaak de meest voor komende middelen. Het uitbetalen zal simpelweg via bankoverschrijving gaan wat de volgende werkdag direct verwerkt zal worden. Uitbetalingen kunnen al vanaf 10 euro gewonnen speelgeld gedaan worden.

Gokkasten benamingen

Sommige mensen kennen gokkasten ook als speelautomaten, fruitkasten, slotmachines of gokautomaten, bekende namen als de Random Runner en Bar7 kun je bij echte speelhallen spelen, maar ook online. Je kan een keus maken uit een zeer groot spelaanbod vam alleen de beste online gokkasten aanbieders zoals Eurocazino. Nu je al een beetje weet hoe de gokkasten spelregels in zijn werk gaan en wat het doel van het spel is kan je meteen een gokje wagen op de bekendste Mega Joker gokkast.

Het spelassortiment

Bekijk een aantal online gokkasten die je direct kan spelen of maak een keus aan de linkerkant in de navigatie. Op iedere gokkast vindt je wel weer andere leuke functies en elk spel heeft eigen thema's. Ook door bij verschillende aanbieders te gaan spelen kan je gebruik maken van meerdere bonussen. Wekelijks of maandelijks worden promoties georganiseerd om het spelers nog spannender te maken. Haal de spanning vandaag nog in huis door achter een gokkast plaats te nemen. Ook hebben we een kleine uitleg erbij beschreven zodat je meteen weet om wat voor gokkastspel het gaat.