Cleopatra gokkast

Cleopatra gokkast wordt gespeeld met maximaal 25 winstlijnen, je kan ook kiezen voor een inzet van één winstlijn of daar tussen in. Hoe meer winstlijnen je gaat spelen hoe meer je wint natuurlijk. Ook kan je zelf bepalen wat je inzet dit kan minimaal zijn maar ook maximaal. Het ligt helemaal aan jezelf, wil je eerst rustig beginnen dan speel je met de minimale inzet en op één winstlijn, en als je gelijk hoog wilt beginnen dan zet je maximaal in en dan op 25 winstlijnen.

Ook heb je bij Cleopatra gokkasten andere symbolen die je kan krijgen waarmee je weer een andere winstlijn kan maken. Dit is een wild symbool, als je dat symbool krijgt dan kan deze weer andere symbolen veranderen waarmee jij weer een winstlijn kan behalen. Ook heb je speciale symbolen die je gratis draaien geeft en met die gratis draaien kan je gewoon spelen zonder dat je ook maar één cent van je eigen geld inzet. De gratis draaien worden geactiveerd nadat de draai is afgelopen en deze speel je gewoon met de inzet die je de hele tijd aan het spelen bent.

Je kan bij deze gokkast heel makkelijk beginnen met het spelen van echt geld. Het enigste wat je daar voor moet doen zijn een paar gegevens in vullen het bedrag wat je wilt spelen storten en je kan beginnen. Ook kan je Cleopatra gokkast spelen met gratis speeltegoed, dit is een mooie mogelijkheid voor jou om deze gokkast beter te leren kennen, en om te kijken hoe jij wilt spelen.