Bonus Sevens gokkast

Bonus Sevens gokkast kan je spelen met een maximaal van negen winstlijnen, en je bepaald zelf hoeveel een winstlijn waard is. Je kan één, twee of drie punten per winstlijn inzetten en zelf de waarde bepalen van 0,05 cent of 0,10 cent. Wil je gewoon gelijk het maximale spelen, dan kan je dit heel eenvoudig doen door op de knop maximale inzet te klikken, dan worden alle lijnen ingezet en speel je gelijk alles maximaal. Wat je ook kan doen is gewoon zelf bepalen wat je wilt inzetten en dan op de knop spin drukken.

Wil je dat Bonus Sevens gokkast uit zichzelf draai dan kan je dit ook heel eenvoudig doen door op de knop auto Play te klikken, de gokkast gaat dan uit zichzelf draaien met de jou opgegeven informatie. Er zijn ook speciale symbolen waar je extra punten mee kunt verdienen, zo kan je met een inzet van drie punten per winstlijn wel 20.000 punten krijgen, als je vijf burning sevens krijgt. Ook maar je dan kans op een bonusspel waar je nog meer punten kunt behalen. Speel je met 2 punten per winstlijn dan gaat de winst wel naar beneden je kan hier dan 7500 punten mee behalen.

Wil je zien welke winsten je krijgt bij het behalen van bepaalde combinaties dan kan je dit doen door op de knop betaald tabel te klikken, deze is te vinden op de gokkast zelf. Bonus Sevens gokkast kan je beginnen te spelen met gratis speeltegoed, zodat je een beetje weet hoe deze in werking gaat. Maar je kan er ook voor kiezen om gelijk te spelen met echt geld, wil je dit doen dan klik je gewoon op menu en dan op spelen met echt geld en dan de stappen volgens, heel simpel allemaal.