Black and White gokkast

Black and White gokkast wordt je online aangeboden door Slotstar, het is een betrouwbare site waar je kunt spelen met gratis speeltegoed, en echt geld. Deze gokkast speel je met een maximaal van vijf winstlijnen, het ligt er maar net aan wat je inzet als je één punt inzet dan speel je ook maar met één winstlijn, en speel je met vijf punten dan speel je met vijf winstlijnen. Wat je ook kan doen is zelf bepalen wat de winstlijnen waard zijn, je kan kiezen van 10 cent tot 50 cent, en ook hierbij geld hoe meer de punten waard zijn die jij inzet, hoe meer er zal worden uitbetaald.

Black and White gokkast heeft ook geen fruitsymbolen deze gokkast speel je met speciale symbolen, zoals 5 times pay symbolen. Met deze symbolen kan je het maximaal aantal punten halen van deze gokkast, en dat zijn maar liefst 25.000 punten die je kunt verdienen. Op deze gokkast zie je zelf al welke combinaties er mogelijk zijn en hoeveel punten je hier voor krijgt uitbetaald. Black and White gokkast kan je dus spelen met echt geld, dit doe je door op de knop menu te klikken, daarna klik je op spelen met echt geld en volg je een paar stappen.

Als je daar mee klaar bent dan kan je geld gaan storten. Wat ook een mogelijkheid is, is het weer uit laten betalen en dat is natuurlijk helemaal mooi als je mooie winsten hebt behaald. Maar je kan deze gokkast ook eerst spelen met gratis speeltegoed, dit is mooi want dan kan je zelf even kijken hoe deze gokkast in zijn werk gaat.