Birthday Boy gokkast

Birthday Boy gokkast lijkt op een videoslot, deze gokkast speel je met een maximaal aantal winstlijnen van 30, je bepaald zelf of elke winstlijn één, twee of drie punten waard zijn, en je bepaald ook zelf wat die lijnen dan weer waard zijn, je kan kiezen tussen de één, twee, vijf en tien cent. Als je gelijk met het maximaal aantal lijnen, punten en waarde wilt spelen kan je ook heel eenvoudig klikken op de knop max inzet, als je dit doet dan wordt alles op maximaal gezet en hoef je dit niet handmatig te doen.

Ook heb je bij Birthday Boy gokkast leuke extra symbolen, zo zijn er wild symbolen, scatter symbolen en bonus symbolen. De wild symbolen zorgen er voor dat andere symbolen veranderen in de symbolen die jij nog nodig had om die winstlijn te maken, dat is natuurlijk nog een leuke extra kans om die lijn af te maken en dat extra bedrag naar binnen te slepen, Als je het bonus symbool krijgt dan wordt de bonus ronde automatisch gestart, en een bonus ronde is altijd leuk want je kan daar veel punten mee winnen.

Birthday boy gokkast wordt je aangeboden door slotstar, bij deze aanbieder kan je deze gokkast spelen met echt geld, en met gratis speeltegoed, de keuze is aan jou. Wil je eerst beginnen met gratis speeltegoed dan is dat geen probleem, wil je daarna overschakelen naar echt geld dan is dit ook heel makkelijk om te doen. Win je aardig wat punten dan kan je dit ook weer heel makkelijk laten uitbetalen naar je bank, dus waar wacht je nog op begin met het spelen van deze leuke gokkast en laat die winsten uitbetalen.