Bingo Reels gokkast

Bingo Reels gokkast kan gespeeld worden met twintig winstlijnen die elk een waarde hebben van 1, 2, of drie punten, en ook deze punten kun je zelf een waarde geven van, 0,01 cent tot aan 0,10 cent. Je bepaalt alles dus zelf en dat is fijn want wil je eerst rustig beginnen dan kan je gewoon op één winstlijn spelen met een waarde van 1 punt en die 1 punt stel je dan in als 0,01 cent. Maar laten we wel reëel blijven want hoe minder je inzet hoe minder punten je weer wint, en het zou zonde zijn als je leuke winsten behaald maar met het minimale speelt. Bingo Reels gokkast zegt het al op deze gokkast vind je niet de normale fruit symbolen, maar ballen met elk een letter van bingo.

Ook zijn er andere symbolen zoals de ballonnen, de ballonnen zijn wild symbolen, heb je bijvoorbeeld op één winstlijn een kans om te winnen als er één symbool veranderd dan kan deze ballonnen symbool dat symbool veranderen naar het winnende symbool. Dat is natuurlijk mooi als je net dat ene symbool mist om een mooie winst naar binnen te slepen, ook heb je kans om twee bonus spellen te spelen, en daar vallen aardig wat punten te halen.

Wil je deelnemen aan het eerste bonus spel dan moet je er voor zorgen dat er op de vijfde en eerste winstlijn een bingo letter symbool komt, en hier bij geld ook hoger je speelt met de inzetten hoe meer je kunt winnen bij het bonus spel. Het tweede bonus spel kan je spelen als je het wordt bingo krijgt, en het maakt niet uit welke lijn deze komt maar je moet wel met deze lijn spelen. Wordt het je allemaal een beetje te ingewikkeld dan kan je altijd beginnen met het spelen van Bingo Reels gokkast met gratis speeltegoed, en daarna kan je altijd overstappen naar echt geld.