Aladdin gokkast

Aladdin gokkast lijkt een beetje op een videoslot, op deze gokkast kan je spelen met één tot vijftig winstlijnen. Bij deze gokkast mag je maximaal drie credits inzetten per winstlijn. Speel je dus met vijftig winstlijnen dan is de maximale inzet 150. Aladdin gokkast heeft ook wild symbolen, deze veranderen andere symbolen als je daar een winnende lijn mee kunt maken, dat is natuurlijk mooi meegenomen want deze symbolen geven jou een extra kans om te winnen.

Ook is er nog een ander symbool die je gratis draaien laat winnen, deze symbolen zijn magische ringen je hebt er drie of meer nodig, als er drie of meer van deze symbolen zijn gevonden dan krijg je tien gratis draaien en je krijgt nog een hoeveelheid aan munten die je wint met deze combinatie. Om meer te weten te komen over de uitbetalingen moet je gewoon op het knopje paytable klikken, daar kan je alle uitbetalingen vinden die je krijgt bij de combinaties die je maakt.

Aladdin gokkast kan je ook eerst spelen met gratis speeltegoed zo kan je eerst even kijken hoe deze gokkast in zijn werkt gaat, en precies met hoeveel winstlijnen je wilt beginnen. Daarna kan je altijd nog overstappen naar echt geld, dit kan je heel makkelijk doen door op de knop menu te klikken en daarna op play for real, je hoeft maar een paar gegevens in te vullen een bedrag te storten en dan kan je beginnen aan het aladdin avontuur.