4th of July gokkast

4th of July gokkast heeft maar één winstlijn die je kan behalen, je kan kiezen met hoeveel punten je wilt inzetten, dit kunnen er één, twee of drie zijn. De waarde van de punten kan je zelf ook instellen dit kan verschillen tussen de 0,10 cent en de 0,50 cent, het ligt er maar net aan met hoeveel jij wilt betten. Kies je ervoor om gelijk voor de maximale inzet te gaan dan kan je ook heel makkelijk op de knop max bet klikken en dan wordt dit automatisch voor je gedaan. Wil je dit niet dan kan je eerst alles instellen en dan gewoon op de knop spin klikken.

Met 4th of July gokkast kan je een hele mooie prijs winnen, dit kan je krijgen door drie symbolen te krijgen van de zeven in rood, wit en blauw, als je dit doet en je hebt het maximale ingezet dan kan je wel 10.000 punten krijgen. Met het symbool van de naam van deze gokkast dus 4th of July kan je gratis draaien, deze gokkast draait dan door tot je een winstlijn hebt behaald. Zo heeft deze gokkast nog een leuk symbool die je kan krijgen en dat is de raket, krijg je de raket en staat die gericht met de punt naar de winstlijn dan wordt deze automatisch naar toe geplaatst.

Deze gokkast bied je dus vele mogelijkheden om te winnen maar ook om te spelen, want je kan ook de gokkast automatische laten spelen. Dit doe je gewoon door op de knop automatisch spelen te klikken en dan hoef je niet meer zelf te klikken. 4th of July gokkast kan je met gratis speeltegoed spelen maar ook met echt geld, denk goed na voor je begint te spelen en heel veel plezier.