Inca Gold gokkast

Incagold gokkast is net even iets anders dan andere gokkasten, wel heb je hier een onder spel en een boven spel maar het gaat net even iets anders. Zo heb je bijvoorbeeld bij het onder spel vijf rollen om mee te draaien alleen blijf je wel één winstlijn behouden dit is gewoon hetzelfde als bij alle andere gokkasten. Wat je bij het onder spel wel kunt halen zijn speciale symbolen als je die krijgt dan kan je een mysterie winst krijgen die tussen de 4-200 punten zit, de ene keer heb je geluk en krijg je 200 punten de andere keer moet je het doen met 4 punten. Het is niet voor niks een mysterie winst, de punten die je bij het onder spel hebt behaald worden over gezet naar je winstbank waar je dan later weer het boven spel mee kunt spelen.

Nu is het boven spel net even iets anders dan normaal je speelt daar met maar liefst maximaal zes rollen spelen, het ligt er aan wat je inzet. Je kan beginnen met het inzetten van acht punten je speelt dan met drie rollen, wil je toch net een rol meer dan moet je zestien punten inzetten ook kan je 24 punten inzetten en speel je met vijf rollen en als je helemaal een gokje wilt wagen dan zet je 32 punten in en speel je met zes rollen. Met hoe meer rollen je speelt hoe meer kansen je maakt om te winnen want je hebt namelijk meer winstlijnen.

Je kan er ook voor kiezen om gelijk het boven spel te spelen, je kiest dan gewoon de inzet die je wilt spelen en dan worden je punten één voor één naar het boven spel gezet. Zo kan je dus het onder spel vermeiden en gelijk een leuk gokje wagen. Incagold kan je spelen bij fruitkings en deze bieden je ook de mogelijkheid aan om het spel eerst te spelen met nep speelgeld en daarna met speelgeld die keuze is aan jou.