Green Mystery gokkast

Green Mystery gokkast kan je spelen op verschillende manieren, je hebt bijvoorbeeld het onder spel en het boven spel. Bij het onder spel is het de bedoeling om punten te winnen die naar boven worden gezet, waar je later weer mee het boven spel kunt spelen. Het onder spel speel je met één winstlijn op drie rollen en met een inzet van één. Je kan hier dus niet veel mee winnen, want je hebt minder kansen maar als je het boven spel gaat spelen maak je meer kansen, en meer kansen zijn meer winsten die je bij je punten kan optellen. Bij Green Mystery gokkast kan je ook gebruik maken van de knoppen hold die jou meer kansen geeft om net die winstlijn af te maken.

Ook kan je sparen voor extra hold waardoor je nog meer kansen hebt om te winnen. deze gokkast bied je ook de kans aan om gelijk bij het boven spel te spelen, je kiest gewoon je inzet en de punten die je nodig hebt worden dan naar het boven spel gezet zodat jij gelijk daar kunt spelen. Bij het boven spel kan je meer winstlijnen maken en daar door heb je ook meer kansen om te winnen.

Je kan kiezen tussen drie inzetten , namelijk tussen 4, 8 en 16, natuurlijk is het zo hoe meer je inzet hoe meer de symbolen waard zullen zijn. Green Mystery gokkast speel je of met speelgeld of met nep speelgeld het ligt aan jezelf wat jij wilt je kan ook beginnen met nep speelgeld en later overschakelen naar echt speelgeld dit is zo gedaan zonder enige moeite.