Eightball gokkast

Eightball gokkast is een leuke en nieuwe gokkast die Fruitkings aanbied, het heeft een onder spel en een leuk boven spel. Het boven spel is anders dan normaal hier kan je spelen met een verschillend aantal rollen, dat ligt er weer aan wat je inzet. Je kan met maximaal acht rollen spelen en dan heb je natuurlijk vele male meer kans om te winnen. Meestal begin je het met het spelen van het onder spel, daar speel je gewoon met drie rollen en één winstlijn, de punten die je daar wint worden dan naar boven gezet, waar je dan later weer mee boven kunt spelen of je kan het ook laten uitbetalen.

Maar wat je ook kan doen is gewoon gelijk beginnen met het boven spel, wil je dit doen dan moet je op choose bet kiezen en dan worden je punten automatisch naar boven gezet. Boven kan je spelen met drie rollen waar je dan 4 punten moet inzetten, vier rollen dan zet je 8 punten in, vijf rollen dan zet je 16 punten in, zes rollen dan speel je met 24 punten, zeven rollen wordt gespeeld met 32 punten en je kan ook voor acht rollen kiezen dan speel je deze met 40 punten.

Hoe meer rollen je speelt hoe meer winstlijnen je hebt, speel je dus met acht rollen dan heb je erg veel kansen om te winnen. Eightball gokkast kan je op twee manieren spelen met speelgeld of met nep speelgeld, en je kan er altijd voor kiezen om tussen deze twee om te schakelen. Of je begint met nep speelgeld en je stapt over naar speelgeld of je doet dat andersom.