Deep Blue Sea gokkast

Deep Sea Blue gokkast neemt je mee naar de diepe oceaan, dit is ook de letterlijke vertaling ervan. Dit gokkasten spel is te spelen bij Fruitkings, Nederlands bekendste gokkasten aanbieder. Er zijn verschillende bonusfuncties aanwezig zoals het superstappen systeem waar je verschillende prijzen kan winnen als de lucky bonus, super fruit spel, treasure trail gamble, super mix & match, gold trial of de Jackpot. Bij het spelen met een inzet van 1 kan je hier kans op maken. De lucky sevens geven ook een leuke bonus die direct op je saldo zal verschijnen.

Het basisspel ziet er net als andere online gokkasten hetzelfde uit, met het verschil dat op sommige symbolen cijfers staan weergegeven. Deze cijfers zorgen ervoor dat je stappen kan klimmen in het bonusspel. Hoe meer cijfers, hoe hoger en specialer de prijs zal zijn. De Deep Blue Sea gokkast online spelen kan alleen met een inzet van 1 waarbij vier rollen en één winstlijn actief is. De rollen kunnen ook vastgehouden worden waardoor je een tweede kans krijgt om een combinatie compleet te maken.

Als je gratis wilt gokken op de Deep Sea Blue gokkast van Fruitkings kan je een gokje wagen met het gratis speeltegoed dat je ontvangt van deze aanbieder. Pas wel op, je krijgt maar 50 credits om het gokkasten spel uit te testen, daarna zal je voor echt geld moeten spelen. Het voor geld spelen is snel gedaan doordat je gewoon met betaalmiddelen als Telefoon, iDeal of Paysafecards kan betalen. Speel hem vandaag nog online en ontdek de oceaan en de fantastische verrassingen die je daar staan te wachten.