Crazywheel 500 gokkast

Crazywheel 500 gokkast is een mooie gokkast waar je drie leuke spellen hebt, je hebt het onder spel het boven spel en het rad waar aan gedraaid kan worden. Je begint met het spelen van het onder spel, daar zet je elke keer één punt in en speel je met drie rollen en één winstlijn. Worden er bij het onder spel punten gewonnen dan worden deze in je winstbank gezet waar je dan weer mee boven kunt spelen. Je kan er ook voor kiezen om alleen het onder spel te spelen, dan kan je altijd je winsten die in de winstbank staan laten uitbetalen dat mag je allemaal zelf betalen.

Als je eenmaal boven wilt spelen dan doe je dit met de punten van de winstbank in het boven spel kan je meer punten winnen want je speelt dat met meer dan één winstlijn namelijk met tien winstlijnen, dus heb je tien keer meer kans om te winnen. Als je niet meer boven wilt spelen dan kan je heel makkelijk op de knop take win je punten worden dan naar onder gezet, en dan kan je kiezen om onder verder te spelen of dat je het wilt laten uitbetalen.

Ook heeft Crazywheel 500 gokkast nog een leuk extra spel het rad, met het boven spel heb je ook nog speciale symbolen als je die vindt worden deze opgespaard waar door je aan het rad kan gaan draaien, met dit rad kan je nog meer punten winnen. Probeer Crazywheel 500 gokkast nu uit bij Fruitkings en ervaar dit leuke spel zelf, met dat leuke extra spel.