Cameleon Sea gokkast

Cameleon gokkast wordt je aangeboden door fruitkings, deze leuke gokkast heeft een leuk onder spel en een leuk boven spel, bij het boven spel heb je nog een extra leuke rol die je erbij kunt laten spelen waardoor je winkasten omhoog gaan. Je kan er voor kiezen om eerst het beneden spel te spelen, je doet dit met één winstlijn op drie rollen, je zet hier ook elke keer maar één punt in. Alle punten die je met het onder spel behaald worden naar de winstbank gezet, daar kan je later het boven spel mee spelen. Je kan ook als je punten hebt gewonnen bij het onder spel er mee gaan gokken, je kan je winsten hier mee zes keer verdubbelen, maar je kan ook je punten in één keer kwijt raken als je de verkeerde keuzen maakt.

Eenmaal je begonnen bent met het boven spel maak je ook meer kansen om te winnen, je speelt daar namelijk met meer winstlijnen en je kan spelen met een extra rol, je moet dan wel extra inzetten. Cameleon gokkast speel je met vijf winstlijnen bij het boven spel je hebt dus vijf keer meer kans om te een goede winstlijn te maken. Deze gokkast kan je ook eerst spelen met nep speelgeld, als je eerst deze gokkast beter wilt leren kennen is dit een mooie kans om dat te doen.

Wil je later toch nog met speelgeld spelen dan kan je heel makkelijk overschakelen dit doe je gewoon door op de knop kassa te klikken en daar de stappen te volgens om te spelen met speelgeld. Zoek Cameleon gokkast nu op bij Fruitkings en begin met het spelen van deze leuke gokkast en zorg er voor dat je je zakken hebt gevuld als je de computer uitzet.