California gokkast

California gokkast online van Fruitkings heeft veel inzetmogelijkheden. Dit is dan ook gelijk de reden dat het één van de toppers is van deze aanbieder. Je kan met acht verschillende inzetten spelen. Bij iedere inzet die je hoger inzet zullen de prijzen ook verhoogt zijn. Bij een inzet van 24 en 32 zijn de prijzen bijna allemaal al direct 200 punten waard per combinatie. Ook zijn de mystery prijzen die te winnen zijn met de zeven symbolen geactiveerd op het moment dat je met een inzet van acht punten speelt per draaibeurt. Deze kunnen in verschillende kleuren komen en geven een winst van 16-200, 24-200 en 80-200 maximaal.

Als je met een inzet van 1 speelt zullen minder winlijnen actief zijn. Je kan rollen op de gokkast vasthouden door op "hold" te klikken. De punten kunnen opgespaard worden bij de clubmeter die ook geïnd kunnen worden naar je saldo toe. Wil je eerst het spel gratis uitproberen dan ontvang je 50 gratis speeltegoed credits per dag. De gokkast is erg overzichtelijk, dus na het spelen zal je meteen weten hoe het spel gespeeld word. De California gokkast is voor spelers die graag veel risico nemen een perfecte keuze door de maximale inzet van 32 punten per keer!

Online gokkasten zijn er in allerlei soorten en maten. De California gokkast is er één om van te smullen als het gaat om aantal rollen of inzet. Er zijn namelijk vijd rollen aanwezig waarop je de combinaties maakt. Ook is er nog een extra kleine rol achter beschikbaar die actief wordt bij de hogere inzetten. Deze geeft je de mogelijkheid om nog meer punten te winnen. Wanneer je een winst behaald kan je het kop- en munt spel spelen, deze kan al vanaf 2 credits gespeeld worden en je kan door gokken met het verdubbelen van winsten tot aan 1500 credits.