Big Bonus gokkast

Big Bonus gokkast heeft een normaal basisspel, dit spel wordt gespeeld met één winstlijn, bij het basisspel kan je punten winnen die kunnen worden overgezet naar de winstbank, of je kan ze ook overzetten naar cashmeter waar je later dus het cashmeterspel mee kunnen spelen. Bij het basisspel kan je ook gebruik maken van de knoppen hold, deze knoppen geven je de kans om de volgende ronde een leuke winstlijn te maken als je een goed symbool op hold zet.

Je hebt namelijk dan al één goeie symbool staan dus meer kansen om te winnen. Big Bonus gokkast kan je spelen met echt geld maar ook met gratis speeltegoed, wil je eerst even kijken hoe dit spel werkt en hoe het nou zit met al die extra dingen dan raad ik je aan om het spel eerst te spelen met nep speelgeld. Dat is namelijk een mooie mogelijkheid om het spel te leren kennen en er goed mee over weg te gaan.

Je kan later altijd nog overschakelen naar echt speelgeld, klik heel gemakkelijk op de knop kassa, daar volg je de rest van de stappen en je kan zo storten en beginnen met het spelen van Big Bonus gokkast online met speelgeld. Wil je weer terug schakelen naar nep speelgeld dan kan je dit ook doen door op de knop te klikken waar op staat spelen met fun credits. Zoek deze gokkast nou bij Fruitkings en doe gelijk ervaring op zodat je snel kan spelen met echt geld en de winsten in je zak kan steken.