Apollo gokkast

Apollo gokkast heeft twee mogelijkheden om gespeeld te worden je hebt het onder spel en het boven spel. bij het onder spel speel je met één winstlijn op drie rollen, de punten die je behaald bij het spelen van het onder spel worden overgezet naar je winstbank. De punten die je daar dan hebt staan geven je de mogelijkheid om het boven spel te spelen. Bij het onder spel kan je ook nog een leuke extra winnen, de nudge als je een symbool van nasa krijgt spaar je deze op tot je er drie hebt gespaard, en wat je daar mee kunt dus is helemaal geweldig. Want heb jij een draai waar bij je net op één rol ziet dat een symbool één, twee of drie plaatste omhoog zit dan kan je dit veranderen met de nudge.

De nudge bied jou namelijk de mogelijkheid aan om één rol één, twee of drie plaatsen naar beneden te laten gaan waardoor jij je winstlijn compleet kan maken. Dan heb je dus nog meer kansen om te winnen, je moet goed kijken wat het beste is om te doen want als je hier mee een fout maakt is dat natuurlijk zonde van de gespaarde symbolen. Apollo gokkast kan je spelen met speelgeld je klikt op kassa en dan vul je je gegevens in, je kan dan geld storten en beginnen met het spelen.

Wil je toch nog eerst even spelen met nep speelgeld dan kan je dit natuurlijk ook doen deze gokkast bied je ook die mogelijkheid aan. Apollo gokkast is een leuke gokkast voor de beginnende gokker het is niet moeilijk en je kan er veel mee winnen.