Alcatraz gokkast

Alcatraz gokkast kan worden gespeeld met twee spellen, het basisspel en het vervolgspel. Het spel begint altijd bij het basisspel dit spel wordt gespeeld met één winstlijn deze bevindt zich in de middelste rij. Alle punten die je behaald bij het basisspel worden neergezet bij de winstbank, dit wil zeggen dat je die punten spaart om het vervolgspel te spelen. Wil je alleen het basisspel spelen dan kan je dit ook doen, de punten die je bij de winstbank heb staan kan je altijd naar beneden laten zetten.

Hier kan je dan weer mee verder spelen bij het basisspel of je kiest ervoor om het te laten uitbetalen de keuze is helemaal aan jezelf. Het vervolg spel wordt gespeeld met drie rollen alleen heb je bij het vervolgspel niet één winstlijn maar vijf winstlijnen, dus je kansen worden gelijk vijf keer groter. Ook heb je bij Alcatraz gokkast de kans om te gokken met de punten die je wint, je kan door gokken tot je een keer de verkeerde keuze maakt en al je punten verliest.

Deze online gokkast kan je ook spelen met nep speelgeld. Je hoeft dit niet perse te doen met speelgeld als je eerst nog even wilt kijken hoe deze gokkast gespeeld moet worden. Wil je later toch Alcatraz gokkast met speelgeld spelen dan kan je dit gewoon doen zonder enkele moeite in twee minuten ben jij je favoriete gokkast aan het spelen met speelgeld zoek deze gokkast nu op bij fruitkings en begin met spelen.